Blissgasmic Woman

1. За съзнателното манифестиране и как да подредим живота си с Деви от Devi Flow

May 16, 2022 Tatyana Mateva Season 1 Episode 1
Blissgasmic Woman
1. За съзнателното манифестиране и как да подредим живота си с Деви от Devi Flow
Show Notes

Здравейте и добре дошли в Blissgasmic Woman. Подкастът за жената създател, будител, вдъхновител, мечтател и всяка дръзнала да живее живота си истински, извън рамка, с цялото си сърце, осмелявайки се много пъти да е различна и да чертае следа, която озарява света край нея.

Блажено - Оргазмична. Пълна с екстаз. И иска всичко. Да!

Отношения, коити са здравословни и страстни. Кариера, която е водена от сърцето и е част от мисия и тя с успеха си променя света. Показва ни, че е възможно за всяка от нас. И разбира се има живот, който е пълноценен, смел и пълен с чудеса. Добре дошли в Blissgasmic Woman. Аз съм Татяна Матева и нямам търпение да пътешестваме заедно в земята на Блаженството и Екстаза. 


Моят първи гост е Деви. Тя е една от светлите личности в моя живот, към която винаги, когато се докосна виждам нещо ново. Деви е лечител, йога учител, констелатор, терапевт и най-вече вдъхновител. Създава Мандала йога център в София, Тринити ритрийт център в Априлци, Омнитом, 11 Луни и безкрайно много ритрити и вдъхновяващи семинари. Интервюто си проведохме в новия и дом и място за семинари - Деви хоум. Случихме го точно преди тя да тръгне на своето турне из България, за да споделя какаови церемонии с Божена от Sacred Woman. 


Говорим си за минимизирането, за съзнателното манифестиране, за това как тя преминава през тъмната нощ на душата, за здравословните граници, които ни помагат да живеем в мир и блаженство, за това как да приемеш страха като част от живота и да живееш с него, а не бягайки от него, за силата на молитвата, за споделената енергия и още мнгого други чудеса.

Ако искате да се свържете с мен посетете. www.yogisart.com или instagram.com/yogisart/

Уебсайтът на Деви е  deviflow.com

Иснтаграм: instagram.com/deviflow/

Please follow us @yogisart or @blissgasmic
Благодаря ви!