Blissgasmic Woman

5. За това как градиш бизнес с огромна мисия и за емоционалната отговорност в една женска компания с основателките на Nold, Боряна и Ана

August 08, 2022 Tatyana Mateva Season 1 Episode 5
Blissgasmic Woman
5. За това как градиш бизнес с огромна мисия и за емоционалната отговорност в една женска компания с основателките на Nold, Боряна и Ана
Show Notes
Здравейте и добре дошли в Blissgasmic Woman. Подкастът за жената създател, будител, вдъхновител, мечтател и всяка дръзнала да живее живота си истински, различно, извън рамка, с цялото си сърце.  Аз съм Татяна Матева и нямам търпение да пътешестваме отново заедно с историите на невероятни жени. 

Моите гостенки днес са 2 oт уникалните творци на Nold, основателките Боряна и Ана. 

Боряна е човекът, който мисли за големите идеи и цифрите зад тях - какво е нужно, за да сработят.
Ана е фенгшуят на компанията - прави всичко супер подредено, изпипано и супер красиво.

Стартират NOLD с идеята за платформа, на която можеш да намериш нещо специално и неповторимо, дреха с минало, на която можем да дадем нова история и приключение. Подбират всичко внимателно, артикул по артикул, за да направят шопинг пътешествието ни максимално приятно и вълнуващо. 

Мисията им е да допринасят към добруването на нашата любима планета. 

Модната индустрия е вторият най-голям замърсител в световен мащаб след петролната. Свръхпроизводството допринася за милиони тонове въглероден диоксид в атмосферата, както и за огромно количество използвани водни ресурси. Именно затова те създават Nold - the new old.

В подкаста си говорим за  това как създаваш бизнес, който е толкова смислен, че сам се продава, за синхронизацията в партньорствата, за провалът като опитност, за това как да приемаш НЕ-тата ок, за цената, която плащаш, когато градиш бизнес с огромна мисия, за емоционалната отговорност в една женска компания, за трудностите и чудесата, за това как никога не трябва да спираш да вярваш и как молбите към вселената са еквивалент на положените ни усилия, за това как да обработваме стреса, когато следваме мечтите си, за това как пътят е дълъг и победители за тези, които останат до края и не на последно място затова, че има ли смисъл нещо за теб, трябва да намериш начин да го реализираш. Един изключително вдъхновяващ и смислен разговор.

Ако искате да се свържете с мен посетете. www.yogisart.com или instagram.com/yogisart/

Уебсайтът на Nold е https://www.noldofficial.com/
Иснтаграм: instagram.com/nold.official/
Боряна инстаграм: instagram.com/uzunova_boryana/

Музика от Bertand Pellerin: https://open.spotify.com/album/3thk1vmWjXKAx8xqQE0GCI?si=8u-RGSbyTMi5DFm5_rZRug

Please follow us @yogisart or @blissgasmic
Благодаря ви!